Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Платформа MRIYA – це синергія Кіберполіції України, волонтерів та IT-спільноти у протидії російським окупантам у медіа-просторі

Дата: 09.07.2023 22:05
Кількість переглядів: 142

24.02.2022 початок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, дав зрозуміти важливість інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам. Оскільки наш ворог розповсюджує різні фейки, неправдиву інформацію, або ж просто інформацію про військові об'єкти чи персональні дані звичайних громадян України в мережі інтернет.

Фото без опису

З огляду на це, та з метою протидії російським окупантам у медіа-просторі, Кіберполіцією України спільно з волонтерами та небайдужими громадянами розроблено онлайн-платформу MRIYA.

Інтернет-платформа MRIYA містить телеграмм-канал «StopRussia/MRIYA», який перевіряє та блокує ресурси, що поширюють фейки та ворожу пропаганду.

Кожен бажаючий може приєднатись до цього каналу за посиланням та здійснювати онлайн-завдання у боротьбі в кіберсередовищі.

https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм-канал, де здійснюється комунікація з підписниками, а також надання завдань для блокування);

@stopdrugsbot (телеграм-бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами);

https://t.me/ukraine_avanger_bot (офіційний бот для збору інформації про ворожу техніку, коллаборантів, мародерів та іншу оперативну інформацію).

Перевіряємо та блокуємо разом ресурси, які поширюють фейки та пропаганду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь