Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні видався доволі насичений робочий день. Микола Кравчук, голова Обухівської районної державної адміністрації відвідав підприємства громади та познайомився з їхньою діяльністю та керівниками

Дата: 08.06.2023 19:45
Кількість переглядів: 147

 Одне з яких — ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат”, зараз це одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції.

 

Під час поїздки очільник району поспілкувався з Юрієм Головченко, головою правління комбінату. Очільники обговорювали виробничі та соціальні напрямки роботи комбінату та плани на майбутнє.

Крім цього разом відвідали ПрАТ «Енергія», підприємство, яке є одним з найважливіших для комфортного життя населення, адже забезпечує місто Обухів гарячою водою та теплом. На підприємстві Микола Кравчук також поспілкувався з керівником ПрАТ «Енергія» Юрієм Шигіртом.

Фото без опису

Під час зустрічі обговорювалися складнощі роботи та наявні проблеми. Саме завдяки роботі «Енергії» жителі Обухова залишалися з теплом навіть взимку під час сильних обстрілів країною-терористом.

«Влада на місцях повинна допомагати та підтримувати відповідальний бізнес. Сьогодні я познайомився з чудовими людьми, які дійсно на 100% вкладаються у свою роботу. Хотілося б зазначити, що керівництво даного підприємства розуміючи складну ситуацію на Півдні сьогодні відвантажило машину гуманітарної допомоги та направило необхідні речі у Херсонську область. Дуже вдячний за вашу допомогу та небайдужість, впевнений, завдяки таким людям ми зможемо подолати будь-якого ворога та впоратися з усіма випробуваннями!» — додав Микола Кравчук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь