Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші за дитиною»

Дата: 07.06.2023 17:27
Кількість переглядів: 82

Кожного дня в Україні від війни страждають діти, більше ніж 1419 дітей постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації.

Зараз спрогнозувати, як на них відобразиться повномасштабна війна важко, тож дорослі мають вже зараз потурбуватися про те, що як покращити психологічний, емоційний та фізичний стан, в тому числі і на законодавчому рівні.

В травні цього року Кабінет міністрів України прийняв Постанову № 462 про експериментальний проект з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

В дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей буде організовано оздоровлення за принципом «гроші ходять за дитиною».

Крім того, за посиланням https://rstmo.ioc.gov.ua/mop/e-health можна ознайомитись з переліком отримувачів та переліком дитячих закладів, які беруть участь в проекті.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь