Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво Обухівського району визначило пріоритетні завдання для Миронівської та Богуславської громад перед новим навчальним роком та опалювальним сезоном

Дата: 30.05.2023 19:33
Кількість переглядів: 184

Фото без описуСьогодні 30 травня голова Обухівської районної адміністрації Микола Кравчук разом із заступником голови адміністрації Іриною Старенькою у рамках робочого візиту відвідали Миронівську та Богуславську територіальні громади. 

 

Ціллю зустрічі з міськими головами громад було обговорення пріоритетних питань, а саме – облаштування укриттів, в тому числі й тих, що знаходяться в закладах освіти.

Це важливе завдання, адже для забезпечення навчального процесу в офлайн-режимі діти повинні мати доступ до комфортних укриттів під час ракетної та іншої небезпеки. 

Також, вже зараз почалося обговорення майбутнього опалювального сезону. Минулої зими ворог нещадно обстрілював обʼєкти інфраструктури й таким чином намагався залишити українців в холоді та пітьмі.

Тож, завчасна підготовка та контроль з боку місцевого та районного керівництва – найкраще, що ми можемо зробити вже зараз.

Підіймались питання внутрішньо переміщених осіб та покращення умов їх проживання.

Люди, які від початку повномасштабної війни знайшли прихисток у громадах нашого району повинні відчувати себе, як дома. За результатами цих та інших обговорень було визначено пріоритетні завдання та терміни на їх виконання.

Фото без описуФото без опису

 Пресслужба Обухівської районної  державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь