Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває інформаційна кампанія щодо протидії зростанню кількості шахрайств, пов’язаних із здійсненням фінансових операцій через Інтернет

Дата: 19.05.2023 09:09
Кількість переглядів: 148

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 01.05.2023 №11786/01/2023 до листа Керівника Офісу Президента України від 25.04.2023 № 02-01/414 та з метою проведення загальної інформаційної кампанії щодо протидії зростанню кількості шахрайств, пов’язаних із здійсненням фінансових операцій через Інтернет, шахрайськими (фішинговими) повідомленнями, Інтернет-жебрацтвом та шахрайством з надзвичайною ситуацією, Управління цифровізації та цифрових трансформацій Київської обласної державної адміністрації (Київської обласної військової адміністрації) підготувало ряд рекомендацій щодо протидії вищезазначеним видам Інтернет-шахрайств.

Фото без опису

Радимо ознайомитись з Інструкцією з використання застосунків для обміну повідомленнями та рекомендації щодо проведення вебконференцій:

1. Рекомендації щодо протидії зростанню кількості шахрайств, пов’язаних із здійсненням фінансових операцій через Інтернет, шахрайськими (фішинговими) повідомленнями, Інтернетжебрацтвом та шахрайством з надзвичайною ситуацією на 11 арк. в 1 прим. Ознайомитися за посиланням.

2. Інструкція з використання застосунків для обміну повідомленнями та рекомендації щодо проведення вебконференцій на 6 арк. в 1 прим. Ознайомитися за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь