Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництвом Обухівського району за сприяння іноземних партнерів передано 3 автомобілі, зарядні станції та квадрокоптери на потреби ЗСУ

Дата: 10.05.2023 15:42
Кількість переглядів: 548

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, Обухівська районна державна адміністрація активно співпрацює  з  іноземними партнерами, які підтримують нашу державу в такий складний для всіх час. Одним з таких країн-партнерів є Латвія.

Фото без опису

 За результатом підписання Меморандуму про співпрацю між Муніципалітетом м. Тукумс регіону Тукума країни Латвія та Обухівською районною військовою (державною) адміністрацією  Київської області, було передано 3 автомобілі, зарядні станції та квадрокоптери для потреб Збройних  Сил України.

Зазначені автомобілі були придбані та передані до України завдяки сприянню Благодійного фонду «Agendum».

З перших місяців війни, фондом загалом було передано 1327 автомобілів для потреб українських захисників. Всі отримувачі допомоги висловлюють свою подяку  Благодійному фонду «Agendum» та їх представнику і  партнеру Олегу Кобрину за їх  внесок  у боротьбу за незалежність нашої держави.

Обухівська районна військова (державна) адміністрація вже не вперше долучається до такої ініціативи та передає автомобілі  на потреби військових,  адже така допомога є важливою складовою державної політики у сфері  обороноздатності нашої держави. Тому ми й надалі будемо співпрацювати з нашими партнерами та робити все можливе для наближення перемоги.Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь