Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київщині вимушених переселенців й осіб із числа незайнятого та працюючого населення навчають затребуваних будівельних професій

Дата: 05.05.2023 10:07
Кількість переглядів: 199

У Київській області вимушених переселенців й осіб із числа незайнятого та працюючого населення навчають за професіями «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування» та «лицювальник-плиточник». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської обласної військової адміністрації.

Фото без опису

Проєкт реалізується в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Профспілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України та Департаментом освіти і науки Київської ОВА. 

Київська область – одна з тих, що найбільше постраждала через повномасштабне вторгнення рф в Україну. Мета проєкту – у короткий термін підготувати кваліфіковані робітничі кадри для відновлення, будівництва і модернізації цивільної інфраструктури та житлового фонду, зруйнованих унаслідок військової агресії росії.

Навчання проходить на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Броварський професійний ліцей». Під час нього використовуються інноваційні виробничі технології і сучасні будівельні матеріали.

Так, протягом квітня мікронавичками з професії «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування» оволоділи 10 слухачів із числа дорослого населення. 2 травня групі слухачів Броварського професійного  ліцею, які завершили короткотермінові курси, вручено відповідні сертифікати  за професією «лицювальник-плиточник». Підготовка слухачів здійснювалася за фінансової підтримки Профспілок працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

Цей проєкт планується поширити і на інші заклади професійної (професійно-технічної) освіти Київщини. 

КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь