Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова велика партія допомоги надійшла до Обухівської лікарні

Дата: 19.03.2023 08:40
Кількість переглядів: 192

Понад 10 палет медичного інвентаря та інвалідних візочків отримала КНП ОМР "Обухівська БЛІЛ" за ініціативиОбухівськоі районноі військовоі адміністраціі від БФ «Сильна нація".

(https://www.facebook.com/groups/1443431569275308/?ref=share_group_link) .

 Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр Гомон висловив глибоку вдячність благодійникам за їх допомогу та підтримку медичному персоналу. Він також підкреслив важливість таких акцій у забезпеченні належної медичної допомоги в умовах надзвичайної ситуації та висловив надію, що такі благодійні ініціативи будуть продовжуватися та підтримувати медичну галузь в майбутньому.

«Ця важлива допомога зможе підтримати медичний персонал та покращить якість медичного обслуговування у лікарні. Дякуємо БФ "Сильна нація" Благодійний Фонд "Сильна Нація" та всім благодійникам, які долучаються до підтримки медичних установ, що працюють на варті здоров'я нашого народу в непростий для країни час. Ваша підтримка є дуже важливою, особливо у цей складний період, коли країна стикається з безпрецедентними викликами і потребами. БФ "Сильна нація" та всі благодійники, які долучаються до підтримки медичних установ, є нашими героями, які допомагають забезпечити якісну медичну допомогу для тих, хто її потребує. Разом ми можемо впоратися з цими викликами та забезпечити майбутнє нашої країни. Дякуємо ще раз за вашу щедрість та підтримку!", - висловився Олександр Гомон під час передачі допомоги.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь