Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр Гомон здійснив робочий візит до Богуславської територіальної громади, де проінспектував укриття в закладах освіти

Дата: 27.02.2023 14:11
Кількість переглядів: 261

 Фото без описуПід час візиту Олександр Гомон високо оцінив зусилля міської влади у створенні зручних умов для мешканців громади та зауважив на важливості підтримки та розвитку інфраструктури в умовах загроз національній безпеці.

Зокрема, начальник Обухівської районної військової адміністрації підкреслив, що укриття в закладах освіти є важливим елементом системи національної безпеки та військової оборони.

Українські школи та інші заклади освіти активно впроваджують заходи для забезпечення безпеки дітей під час небезпечних ситуацій. Одним з найбільш ефективних заходів є обладнання приміщень для укриття, які дозволяють продовжувати навчальний процес під час повітряних тривог. Найпростіші укриття для захисту від можливих загроз в Богуславський ТГ мають альтернативні джерела енергії, відмінну вентиляцію, освітлення, зв'язок, запас продуктів харчування та води, санвузли та свіжий ремонт. Це забезпечує максимальну безпеку та комфорт укриття для людей.

Загалом, робочий візит начальника Обухівської районної військової адміністрації до Богуславської територіальної громади відображає значення підтримки та розвитку інфраструктури для національної безпеки та демонструє зусилля владних структур у створенні безпечного та комфортного життєвого середовища для населення району.. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь