Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Єднання!

Дата: 16.02.2023 13:33
Кількість переглядів: 185

Фото без описуРік тому було підписано Указ Президента України Володимира Зеленського про започаткування нового свята 16 лютого – Дня єднання. Напередодні повномасштабної війни – це стало гуртуванням українського народу, жителів різних населених пунктів, які з гордістю піднімали і вшановували український прапор, разом співали гімн рідної держави. З вторгненням російських військ на територію України кожен з нас проходить через випробування війни, звертаючи погляд до української символіки, яка дарує життєву силу, наснагу боротися і захищати рідну землю.

 

Ті, хто був в окупації, по-особливому сприймають державні кольори, український прапор і стрічку, бо їх зберігати чи носити – це вартувало життя людині. Синьо-жовтий символ свободи і незалежності – це генетичний код нації, що об'єднує українців по всьому світові, яких, на жаль, розкидала війна.

Сьогодні ми об’єднані силою правди, вірою в перемогу та бажанням - прогнати ворога з України! Ми – єдині, як ніколи. У єдності – наша сила і міць! Давайте вшануємо тих, хто віддав своє життя за незалежність України, подякуємо нашим героям, які зі зброєю в руках виборюють нашу свободу! На наших спорудах і будинках сьогодні розвіваються українські прапори – це їх заслуга! Ми обов’язково виб’ємо ворога з нашої окупованої території і повернемо туди українську символіку!

🇺🇦Ми - переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь