Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр ГОМОН провів виїзний прийом громадян у Василькові

Дата: 25.01.2023 18:16
Кількість переглядів: 153

Виїзний прийом громадян здійснив сьогодні, 25 січня, начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН. Зустріч відбулася у Васильківській міській раді разом з Васильківським міським головою Наталією Баласинович.

Під час прийому обговорено ряд важливих питань щодо життєдіяльності громади в умовах воєнного стану, питань мобілізації, електропостачання об’єктів критичної інфраструктури та альтернативних джерел енергії тощо.

Наряду з тим, життя триває і окремою темою сьогодні була популяризація одного з видів боротьби, який серед інших видів спорту розвиває Васильківська громада.

Фахівці в галузі вивчення структури дозвілля дітей констатують, що телебачення, Інтернет, вийшовши на перше місце, витіснили живе спілкування та заняття фізкультурою і спортом та стали вирішальними в проведенні дітьми вільного часу. Внаслідок цього труднощі у фізпідготовці та нормальному розвитку організму нині відчувають багато школярів. Особливої гостроти проблема організації повноцінного дозвілля та занять фізкультурою і спортом набуває у дітей, батьки яких не можуть собі дозволити платити за заняття в спортивних секціях різних видів спорту по тій чи іншій причині. Саме тому головний акцент на сьогоднішній зустрічі ставився саме на можливості безкоштовного відвідування спортивних секцій Васильківської ТГ, та Обухівського району вцілому.

Олександр ГОМОН впевнений, що саме зараз після коронавірусних обмежень та тривожного воєнного часу дуже важливо залучати молоде покоління до рухової активності, але з обов’язковим урахуванням усіх норм безпеки.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь