Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 24.01.2023 20:39
Кількість переглядів: 130

24 січня  начальник Обухівської районної військової адміністрації голова районної державної адміністрації Олександр ГОМОН провів чергове засідання колегії райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь керівники територіальних громад, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники окремих підприємств, установ і організацій району.

Колегія районної державної адміністрації розглянула наступні питання:

• Про схвалення звіту щодо виконання районного бюджету Обухівського району Київської області за 2022 рік.

• Про схвалення обсягу вільного залишку бюджетних коштів районного бюджету Обухівського району Київської області станом на 01січня 2023 року.

• Про внесення змін до наказу начальника Обухівської районної військової адміністрації Київської області від 23.12.2022 № 342 «Про районний бюджет Обухівського району Київської області на 2023 рік».

• Про схвалення районної програми забезпечення Обухівською районною державною адміністрацією виконання повноважень виконавчої влади та реалізації делегованих Обухівською районною радою повноважень щодо забезпечення державної політики в бюджетній і соціальній сферах та забезпечення виконання заходів Програми соціально-економічного розвитку Обухівського району на 2023 рік.

• Про стан кадрової роботи та дотримання вимог законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції» в апараті та структурних підрозділах Обухівської районної державної адміністрації у 2022 році.

• Про стан, виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень голови Київської обласної державної адміністрації та розпоряджень і доручень голови Обухівської районної державної адміністрації апаратом та структурними підрозділами Обухівської районної державної адміністрації протягом 2022 року.

• Про стан роботи щодо розгляду звернень громадян, які надійшли до Обухівської районної державної адміністрації протягом 2022 року.

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь