Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр ГОМОН з робочим візитом завітав до Кагарлицької територіальної громади

Дата: 23.01.2023 16:37
Кількість переглядів: 134

Фото без опису23 січня 2023 року начальник Обухівської районної військової (державної) адміністрації Олександр ГОМОН здійснив робочу поїздку до Кагарлицької територіальної громади.

У ході робочої поїздки очільник району зустрівся з керівниками окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств, обговорив із Кагарлицьким міським головою Олександром Панютою пріоритетні завдання на найближчий час та проінспектував стан готовності і організацію Пунктів Незламності в межах територіальної громади.

Керівник району також взяв участь у церемонії покладання квітів пам’ятник з нагоди відзначення Дня Соборності України та віддав данину пошани Героям Крут. Олександр ГОМОН вшанував пам’ять незліченних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності і державності та пом’янув хвилиною мовчання Героїв Крут – київських студентів та бійців вільного козацтва, які полягли в бою 1918 року і власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історії українського визвольного руху.

«Минуло століття й згуртовані українці зі зброєю в руках знов захищають свою незалежність й соборність, протистоять імперії, яка поставила за мету знищити нашу державність. Сьогодні Соборність для України – звільнення всіх територій України, захоплених ворогом! Соборність – мета перемоги!», - виголосив під час церемонії Олександр ГОМОН, начальник Обухівської районної військової адміністраціі.

Фото без описуФото без опису

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь