Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На відкриття Резиденції св.Миколая приїхали дітки-переселенці з усієї Обухівщини

Дата: 21.12.2022 18:00
Кількість переглядів: 154

Фото без описуЦікаві майстер-класи, запальні конкурси, смаколики та солодкі подарунки: у селі Дерев’яна провели свято для дітей, які потребують його найбільше. Такі маленькі, яким довелося водночас стати дорослими, вимушено покинувши свої домівки і обравши своїм прихистком саме Обухівський район, діти разом з мамами приїхали в гості до чарівника, аби загадати бажання. І сьогодні воно у всіх єдине – бажання Миру і повернутися додому!

З великим бажанням подарувати дітям свято на день святого Миколая організувала відкриття резиденції чарівника цьогоріч Обухівська районна військова (державна) адміністрація.

Минулого року резиденція святого Миколая, створена на базі етносадиби Зінченків, вперше відкрила свої двері для всіх бажаючих. Це спільний соціальний проєкт ГО «Асоціація розвитку спорту і туризму України» (голова - Лія Корнієнко) та Обухівської районної державної адміністрації на чолі з Олександром ГОМОНОМ, який після тривалих перемовин було прийнято рішення все ж продовжити цього року, адже родина великого Обухівського району поповнилася сім’ями з інших регіонів країни. Обухівщина приймає нових членів родини теплими обіймами, і громади району централізовано на автобусах відправили діточок в гості до святого Миколая.

 Завітала на відкриття резиденції й делегація від Сербії з подарунками і побажаннями найшвидшої перемоги!

Бажання привітати наймолодших жителів Обухівщини і подарувати їм віру в чудеса підтримали й наші друзі-благодійники БФ «Марфа і Марія», БФ «Проксен» та БФ «Фундація друзів України», завдяки яким кожен маленький відвідувач отримав солодкі подарунки та смаколики. Чарівна резиденція Миколая частувала чаєм, накрила солодкий стіл, пригощала гарячими стравами з мангалу та навчала дітей на майстер-класі створювати маленьких янголят з вірою і молитвою за чисте небо над Україною!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь