Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання проводять рятувальники у районі

Дата: 16.12.2022 09:32
Кількість переглядів: 131

Фото без опису15 грудня 2022 року інспекторський склад Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з інспектором СЮП Обухівського РУП ГУ НП в Київській області, спеціалістом І категорії служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Української міської ради, завідувачем відділення надання соціальної допомоги вдома «Центру надання соціальних послуг» Української міської ради,  працівниками Васильківського відділення Обухівської дільниці АТ «Київоблгаз», старостою с. Трипілля, провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Трипілля, Української міської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.

 

     Працівники ДСНС нагадали громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Довели статистику пожеж та основні причини їх виникнення. Крім цього було наголошено на правилах пожежної безпеки в екосистемах, дій при виявлені вибухонебезпечних предметів та дій при отримані сигналу «УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!».

      Всім вручили профілактичні листівки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру. Люди запевняли рятувальників, що правил життєдіяльності у побуті дотримуються, адже розуміють, якого лиха може завдати неконтрольований вогонь.

   Як показує практика такі комплексні відпрацювання, без сумніву, дають надзвичайно велику користь для громади. Схожі заходи систематично проводяться і в інших населених пунктах. Адже лише спільними зусиллями громадськості і влади можна мінімізувати кількість пожеж у житловому секторі та зробити життя людей по справжньому безпечним.

 

Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Обухівського РУ

ГУ ДСНС України у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту

Владислав СЕКРЕТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь