Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 11:48
Кількість переглядів: 135

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо День Збройних Сил України, вшановуючи наших захисників, які зараз на полі бою боронять нашу країну! День ЗСУ засновано Верховною Радою на початку незалежності України в 1993 році. Дата приурочена дню прийняття Закону України "Про Збройні Сили України" 6 грудня 1991.

В історії України це День Першого зимового походу Армії Української Народної Республіки. Головне завдання, яке ставило тоді військо, це - збереження присутності української армії на українській території. Боротьба за незалежність держави торкнулася багатьох поколінь українців – і нині боротьба продовжується.

Цього року День Збройних Сил України ми відзначаємо в умовах повномасштабної російсько-української війни, коли захисники і захисниці показують мужність, патріотизм, самовідданість рідній державі. Герої сучасності є прикладом жертовності заради майбутнього України.

Нині Збройні Сили України – це сучасна армія з новітньою технікою, що вражає всіх силою духу та неймовірним бажанням відкинути загарбника за кордони рідної держави. За цей рік наші Збройні Сили зміцніли, у наших військових - новітня і високоточна техніка, бездоганний вишкіл. А головне - ми воюємо на своїй землі, за нами – правда. Великою підтримкою наших воїнів є український народ.

Обухівський район всіляко підтримує ЗСУ, відправляючи на фронт автівки і різне спорядження. Ми усвідомлюємо велике значення цієї епохальної битви за майбутнє наших дітей, тому з перших днів війни активно допомагаємо армії та територіальній обороні .

Цього дня ми згадуємо і воїнів, які віддали найцінніше – своє життя за рідну Україну. Велика вдячність їх батькам за виховання найкращих синів та дочок. Ми пам’ятаємо всіх, хто став небесним воїном!

Кожному військовослужбовцю - захиснику і захисниці бажаємо повернутися додому живими і – з перемогою! Дякуємо вам за захист України!

Слава Україні!

Олександр ГОМОН, начальник Обухівської районної військової адміністраціі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь