Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Обухівської РВА Олександра ГОМОНА з Днем Гідності і Свободи!

Дата: 21.11.2022 13:22
Кількість переглядів: 108

З Днем Гідності і Свободи!  Нині українці цю дату відзначають в умовах повномасштабної війни, коли йде на полі бою боротьба за незалежність України, нашу самоідентичність і свободу нації! 

Майдан гідних, війна вільних – це ті випробування, через які проходить наше суспільство, об’єднуючись, стаючи міцнішим. Не одне покоління українців виборювало своє право на незалежність.  

 

Наше покоління творить віковічну історію, неможливо бути нейтральним у сьогоднішній боротьбі, як і в 2014 році, коли загинули на Майдані Герої, ставши нашими  небесними захисниками.  

 

Небесня Сотня – це герої, які пожертвували своїм життям заради  майбутнього  свого народу, ставши гідним прикладом для багатьох.  

 

Повномасштабна війна росії проти українського народу  перетворила нашу державу знову на Майдан з принципами  -  самоорганізації, консолідації, взаємодопомоги та безстрашності. Тил допомагає фронту, волонтери, мирне населення стали величезною підтримкою  українській армії, віра в яку міцніє з кожним днем.  

 

Сьогодні ми знов змушені зі зброєю в руках   відстоювати своє право на самовизначеність і незалежність, свободу і гідність, право – бути українцем.    

 

Війна змусила повернутися і до наших витоків, переосмислити чимало історичних подій минулого, аби  глибше відчувати й усвідомлювати важливість тих ціннісних орієнтирів, що їх чітко та відкрито задекларували Майдани в Україні  – Софійський у 1917– 1918 роках та Незалежності у 2013–2014 роках.  Революція Гідності, яка починалася з євроінтеграційних вимог, стала черговим етапом утвердження України як незалежної держави. Ці протести стали найбільш голосною та чітко сформульованою заявою українців про свої цінності – гідність, свободу, незалежність, демократію.

 

Наша віра міцніє, зростає підтримка України на міжнародній арені. Україна відбулася як нація - гідних і вільних людей. Вічна пам’ять героям, які віддали своє життя за незалежність України! 

 Ми переможемо!

 

Олександр ГОМОН, начальник Обухівської районної військової адміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь