Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Аграрії Обухівщини підтримують район цьогорічним врожаєм овочів

Дата: 15.11.2022 21:27
Кількість переглядів: 231

Фото без описуПросто з ланів СК«Агробізнес» щедрий осінній вантаж у вигляді півтони моркви та півтони буряка із цьогорічного врожаю овочів доставлений в кожну громаду великого Обухівського району.

«Внесок кожного аграрія та підприємств харчової промисловості в забезпечення продовольчої безпеки та гуманітарної допомоги є неоціненний. А в воєнний час потужний тил, який забезпечують такі господарники, як Григорій Кулініченко, є запорукою гуманітарної стабільності Обухівщини», - підкреслив начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН.

Із початком повномасштабного вторгнення рф СК «Агробізнес», який очолює Григорій Кулініченко, в числі перших підставив волонтерське плече допомоги і на гуманітарному і на військовому фронті.

Григорій Кулініченко, голова СК «Агробізнес», сам звернувся до гуманітарного штабу Обухівської районної військової адміністрації з пропозицією підтримати рідну Обухівщину. То ж сьогодні допомога за сформованими потребами відправляється на громади найуразливішим категоріям населення, а також переселенцям.

Григорій Володимирович налаштований на подальшу потужну підтримку українців не тільки на території Обухівщини. Найближчим часом аграрій разом з Обухівською РВА планує відвантажити овочеву підтримку не деокуповані території України.

Овочі передано до гуманітарних штабів територіальних громад Обухівського району: https://obuhivrda.gov.ua/gumanitarni-shtabi-obuhivskogo.../

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь