Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Обухівському районі проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота серед студентів навчальних закладів щодо офіційного працевлаштування

Дата: 04.11.2022 09:31
Кількість переглядів: 189

Фото без описуНачальник відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Наталія Василишина 3 листопада 2022 року провела зустріч із студентами “Обухівського медичного фахового коледжу” засобами відеоконференції.

 

Темою зустрічі були питання пов’язані з офіційним працевлаштуванням випускників медичного фахового коледжу (за бажання і до органів Пенсійного фонду України), перевагами отримання легальної заробітної плати, було зосереджено увагу на втраті соціальних гарантій найманими працівниками у разі зайнятості в тіньовому секторі економіки та отриманні заробітної плати в “конверті”.

 

Надана інформація щодо умов та необхідного стажу для призначення пенсії за віком, коли теперешні студенти будуть виходити на пенсію то необхідно буде мати мінімальний страховий стаж 35 років, пенсії особам з інвалідністю 1-3 групи.

 

Озвучені сервіси, які можна отримати через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та користування ними. Роз’яснено щодо можливості зарахування стажу навчання на денній формі до страхового стажу за умови сплати мінімального страхового внеску за кожний місяць, уклавши договір добровільного страхування в органах державної податкової служби.

 

За потреби і надалі проводити такі зустрічі - роз’яснення. Наталія Василишина висловила вдячність заступнику директора по навчальній роботі пані Наталії, за організовану онлайн-зустріч.

 

              Матеріал надано спеціалістами вiдділу обслуговування громадян № 13 ГУПФУ у Київськiй області. 

 

 

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь