Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо на онлайн-зустріч для представників бізнесу Київської області

Дата: 06.10.2022 18:09
Кількість переглядів: 362

З метою презентації грантових можливостей Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (далі-Програма), Київською обласною військовою адміністрацією спільно з Програмою 11 жовтня 2022 року о 10:00 запланована онлайн-зустріч для представників бізнесу Київської області.

Фото без опису

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Під час проведення заходу представниками Програми буде представлено дві актуальні грантові можливості: на підтримку безперервності та відновлення бізнесу і для участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах, їхні особливості та механізм подачі заявок.

Анкету для реєстрації учасників онлайн-зустрічі розміщено за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFSHLOgZ6mDpQgf_0g_F5pzmB1z0NvGBh4th71Kz0mJFSGLA/viewform. Після підтвердження участі, на вказану у формі електронну адресу буде направлено посилання на подію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь