Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медики району зустрілися з директором Інституту серця МОЗ України, відомим лікарем-кардіохірургом Борисом Тодуровим

Дата: 29.09.2022 08:52
Кількість переглядів: 298

Фото без описуУ центрі уваги керівництва Обухівського району - створення якісних та доступних медичних послуг для місцевих жителів.

На базі КНП "Васильківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" ВМР Обухівського району відбулася зустріч з директором Інституту серця МОЗ України, відомим лікарем-кардіохірургом Борисом Тодуровим.

Під час зустрічі відбулась презентація найновітніших розробок «Інституту Серця», які стосувалися лікування тромбозу судин. Також Борис Тодуров повідомив про організацію Служби невідкладної допомоги «Інституту Серця», її телефон 7703.

Олександр ГОМОН, начальник Обухівської районної військової адміністраціі, закцентував увагу присутніх на важливості вчасної діагностики та лікування постравматичного синдрому у людей, які беруть участь у бойових діях та цивільних громадян, які переживають біль війни.

- На територію району постійно прибувають внутрішньо переміщені особи, чимало з них є потсраждалими внаслідок російської агресії, також військовослужбовці Обухівщини нині перебувають на фронті, а тому важливо створити умови для їх реабілітації. Комплекс заходів потрібно розпочинати зараз, аби люди поступово поверталися до повноцінного життя та відчували себе гармонійно у мирному житті. Вдячний Борису Михайловичу за візит до Обухівського району. Разом ми зможемо створити умови для повноцінного життя багатьох людей, - зазначив начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь