Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні XIII сесії Обухівської районної ради Київської області розглянули важливі питання

Дата: 31.08.2022 22:03
Кількість переглядів: 456

Олександр ГОМОН взяв участь у засіданні тринадцятої сесії Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.

31 серпня 2022 року, відбулось засідання  тринадцятої сесії Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання.

На початку сесії начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН з нагоди 31-ї річниці Незалежності України урочисто відзначив Подяками керівників підприємтсв, керівників ДФТГ, волонтерів та активістів району.

На порядку денному були розглянуті питання:

1. Про затвердження списку присяжних Кагарлицького суду Київської області.

2. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання ПрАТ «Судноплавна компанія «УКРРІЧФЛОТ» дозволу на користування надрами (25.07.2022)

3. Про затвердження фінансового плану Комунального видавничо-поліграфічного підприємства «Обухівська друкарня» Обухівської районної ради на 2022 рік

4. Про внесення змін до рішення Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання № 55.4.VIII від 28.01.2021 «Про затвердження Переліку другого типу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону»

5. Про надання в оренду Лисичанській міській військовій адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області комунального майна спільної власності сіл, селища, міст Обухівського району Київської області, що знаходиться за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 12 без проведення аукціону

6. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області фізичну-особу підприємця Бобро І.В.

комунального майна, транспорту, зв’язку та інфраструктури

7. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області фізичну-особу підприємця Третяк О.В.

8. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області фізичну-особу підприємця П’янюк Н.П.

9. Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Обухівського району Київської області приватного нотаріуса Обухівського районного нотаріального округу Київської області Саєнко Е. В.

10. Про списання основних засобів та інших необоротних матеріальних актів, що обліковуються на балансі Обухівської районної ради Київської області

інфраструктури

11. Розгляд звернення трудового колективу ПрАТ «Обухівський молочний завод»

12. Різне

З усіх питань начальник Обухівської районної військової адміністрації ОЛЕКСАНДР ГОМОН та голова райради Антон Карманов подякували всім присутнім за злагоджену і плідну роботу, вирішення і врегулювання поставлених на порядок денний питань.

 

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь