Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня Державного Прапора України відбулися заходи в Обухівському районі

Дата: 23.08.2022 19:17
Кількість переглядів: 273

Возможно, это изображение 10 человек, люди стоят и на открытом воздухеРазом з головою КОДА Олексієм Кулебою начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН взяв участь в урочистому піднятті державного прапора України на Обухівщині.

Голова Обухівської РВА Олександр ГОМОН взяв участь у заходах до Дня Державного прапора України Київської обласної військової адміністрації.

«Підніми прапор за нашу перемогу» - під таким гаслом проходить цьогоріч відзначення Дня Прапора на Київщині, населені пункти якої постраждали від російської окупації.

«Прапор України – це символ віри, незламності та віковічної боротьби нашого народу за незалежність. З ним йдуть в бій наші побратими, воїни ЗСУ», - зазначив Олександр ГОМОН, голова Обухівської РВА під час заходу.

Урочистості не обмежилися одним днем. Під Державний Гімн України на центральній площі міста Обухів разом з колективом Обухівської районної військовоі адміністраціі було урочисто піднято Державний Прапор України

- Хочу подякувати воїнам Збройних Сил України за їх мужність, самовідданість та відвагу, які з українським прапором йдуть у бій з ворогом, виборюючи нашу перемогу в російсько-українській війні. Ми – переможемо, бо народ і армія – єдині», - зазначив Олександр ГОМОН, голова Обухівської РВА. 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь