Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Важлива інформація для суб’єктів господарювання, які мають намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 17.08.2022 09:00
Кількість переглядів: 354

 В Україні збільшуються викиди парникових газів 27 липня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення механізму регулювання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря» від 09.07.2022 № 2393-ІХ, що вносить зміни до Закону «Про охорону атмосферного повітря».

*Відповідно до абзацу чотирнадцятого частини статті 10 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», зобов’язані протягом трьох робочих днів, після опублікування в місцевих друкованих ЗМІ повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди, подати таке повідомлення в електронній формі до відповідних місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на території яких органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на території яких розташовано об’єкт, джерело забруднення, та до Міндовкілля для його подальшого публічного розміщення.

*Орган місцевого самоврядування, на території якого розташовано об’єкт, розміщує зазначене повідомлення на своєму сайті. *Наголошуємо, що відповідно до статті 111 Закону України «Про охорону атмосферного повітря» повідомлення про наявність або відсутність зауважень громадськості щодо видачі суб’єкту господарювання дозволу на викиди надає Київська обласна державна адміністрація.

*В місцевих друкованих засобах масової інформації у повідомленні про намір отримати дозвіл на викиди суб’єкти господарювання, об’єкти яких розташовано у Київській області, зазначають адресу Київської обласної державної адміністрації, до якої можуть надсилатися зауваження громадських організацій та окремих громадян.

                                                                                                                                  Сектор екології Обухівської РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь