Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На площі понад 100 га побудують масштабний проєкт для внутрішньо-переміщених осіб «Спільнохутір»

Дата: 25.07.2022 16:09
Кількість переглядів: 249

Сьогодні, як перший офіційний крок до втілення масштабного проєкту для внутрішньо-переміщених осіб «Спільнохутір» на площі понад 100 га на території Обухівського району, Обухівська районна військова адміністрація на чолі з Олександром ГОМОНОМ підписала 8-сторонній меморандум про співпрацю з Polish Humanitarion Action, благодійною організацією «Благодійний фонд «Благодійний рух «ЮКРЕЙН», ГО «Громадська рада Підгірців Кренич Романкова», ГС «МЕЙД ІН ЮКРЕЙН», БО «Благодійний фонд «ОЛЕНА & ЖЕРЕМИ ДЕ ЛА КРУЗ», БО «Благодійний фонд «Рокада» та ГО «НЕЗЛАМНІ ТА НЕСКОРЕНІ ДІТИ ВІЙНИ».

Предметом Меморандуму є розвиток та налагодження співробітництва між підписантами, сприяння у пошуку та забезпеченні ресурсів (гуманітарної, благодійної та матеріальної допомоги), необхідних для реалізації комплексних проєктів щодо відбудови житла, зруйнованого або пошкодженого внаслідок військової агресії рф, забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, та вирішення інших нагальних питань, пов’язаних із якнайшвидшим відновленням повноцінної життєдіяльності та інфраструктури населених пунктів Обухівського району Київської області.

Під час підписання Меморандуму було презентовано проєкт будівництва всієї інфраструктури, куди увійдуть не тільки сучасні будиночки для проживання ВПО, а й агро-промислові та технічні парки, лісо-паркові зони тощо. Особливий акцент розробники та забудовники роблять на соціально-психологічній адаптації переселенців. Концепт проєкту – не тільки забезпечити житлом та роботою, а зробити людей щасливими.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь