Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН шукає можливості для розміщення маломобільної категорії людей зі сходу країни

Дата: 25.07.2022 16:05
Кількість переглядів: 266

В рамках всебічної допомоги з боку Обухівської РВА соціально вразливим категоріям населення, які постраждали внаслідок російської агресії у продовження співпраці після попередніх перемовин між начальником Обухівської районної військової адміністрації Олександром ГОМОНОМ та представниками благодійної організації «Восток – SOS» (https://www.facebook.com/1085508331604998/posts/2381767238645761/?d=n) сьогодні відбулась робоча виїзна зустріч безпосередньо на ті локації Обухівського району, які можна розглядати як місцеперебування маломобільної категорії людей зі сходу країни.

Фото без опису

Наразі розглянули кілька варіантів інфраструктурних об’єктів Обухівщини, з яких найбільш привабливим для представників «Восток – SOS» виявився будинок для людей похилого віку на території Васильківської територіальної громади.

Тут вже є підготовлена територія для прогулянок, кваліфікований персонал, збалансоване харчування тощо. У разі прийняття позитивного рішення з боку благодійної організації «Восток – SOS» щодо вибору саме цього об’єкту, буде відремонтовано старе нефункціонуюче крило будівлі, облаштовані спеціальним обладнанням та ліжками палати, встановлено ліфт та інші необхідні роботи для прийняття маломобільної категорії людей.

Фото без описуВідповідь буде надано вже найближчим часом, про що обов’язково повідомимо на офіційних джерелах Обухівської районної військової адміністрації.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь