Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відомий стронгмен відвідав Обухівщину

Дата: 15.07.2022 12:53
Кількість переглядів: 221

З дружнім візитом завітали до Обухівської районної військової адміністрації волонтери Сергій Кириленко Сергей Кириленко (позаштатний радник начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА) та Олександр Лашин Олександр Лашин - Офiцiйна сторiнка, які одні з перших в Київській області з‘явились на деокупованих територіях з медиками, ліками, харчуванням.

Фото без опису

???? Олександр Лашин - відомий український богатир, активний громадський та політичний діяч, шестиразовий переможець змагання «Найсильніша людина України», заслужений майстер спорту зі стронгмену, 2 рази чемпіон світу зі стронгмену, майстер спорту з важкої атлетики, чемпіон та призер чемпіонатів України з важкої атлетики, МСМК з пауерліфтінгу, неодноразовий рекордсмен України та світу зі стронгмену, капітан збірної команди зі стронгмену, а також срібний призер «Арнольд Европа Стронґмен Класік». Минулого року команда стронгменів встановила рекорд у ці дні - протягнули легендарний літак Мрія АН225!

Сергій та Олександр підсилювали бійців та підрозділи на передовій в Донецькій, Запорізькій, Миколаївський областях, супроводжували і доставляли інсулін та фільтри для очистки питної води у Сіверськ, Бахмут, Слов‘янськ, Часів Яр, чим урятували тисячі життів. В перерві між поїздками на передову завітали до начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА, обговорили напрямок гуманітарної допомоги, підвели підсумки роботи щодо допомоги постраждалим регіонам та намітили плани подальшої роботи в напрямку релокації підприємств та допомоги тим, хто вимушено покинув свої домівки.

Наразі в рамках Урядової програми релокації українських підприємств до пристоличного регіону вже перемістилися 17 компаній. За словами очільника Київської обласної військової (державної) адміністрації Олексія Кулеби Кулеба Олексій, створення нових робочих місць та відновлення економічної стабільності регіону є одним із пріоритетів області.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь