Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр ГОМОН привітав з Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2022 15:22
Кількість переглядів: 498

У понеділок, 4 липня, Україна традиційно відзначає одне з важливих професійних свят – День Національної поліції. Станом на 1 січня 2022 року співробітниками Національної поліції України налічувалося 134,3 тис. осіб. З початком війни у правоохоронців розширився перелік обов'язків, а багато хто з них взагалі вирушив воювати в гарячі точки нашої країни.

Фото без описуФото без опису

Привітав сьогодні з професійним святом поліціянтів Обухівського району та поліцію охорони Київської області начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН:

- Триває 131 доба героїчного спротиву українського народу російському воєнному вторгненню. Протягом усього цього часу наші життя мужньо охороняють військові, рятувальники, медики та правоохоронці. У цей непростий для країни час саме працівники Національної поліції є першою ланкою в охороні правопорядку. Той, хто обирає професію поліцейського, без сумніву, хоче зробити наш світ кращим, привнести в життя своєї країни безпеку, не пасує перед труднощами, не поступається ворогу, і ми разом пліч о пліч впевнено йдемо до Перемоги!

Фото без описуКращих співробітників було нагороджено почесними подяками начальника Обухівської РВА, а також вручено ноутбук завдяки допомозі мецената Олеся Возного. Також нотубуки сьогодні подарували поліціянтам Обухівська, Українська та Козинська територіальні громади.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь