Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова КОДА Олексій КУЛЕБА з робочим візитом відвідав Обухівський район

Дата: 14.06.2022 20:34
Кількість переглядів: 458

14 червня 2022 року голова КОДА Олексій КУЛЕБА спільно із заступниками відвідали Обухівський район. У робочій поїздці взяли участь начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН, заступники голови районної військової адміністрації, голова Обухівської районної ради Антон КАРМАНОВ, керівники силових структур району та інші. 

Фото без опису

Під час візиту до Васильківської територіальної громади делегація оглянула зруйновані і пошкоджені внаслідок збройної агресії росії проти України об’єкти та майдачик під модульне містечко. По маршруту також відвідали аграрне підприємтсво  ТОВ «Світанок Плюс», яке займається вирощуванням зернових та олійних культур.

Фото без опису

Фото без описуПродовжився візит голови КОДА в Обухівській районній державній адміністрації, де відбулася нарада під головуванням Олексія КУЛЕБИ та начальника Обухівської РВА Олександра ГОМОНА з головами територіальних громад Обухівського району за участю керівників підприємств, установ та організацій району, військовослужбовців, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації та інших. 

Фото без опису

-       У багатьох сферах економіка України продемонструвала дивовижну стійкість, яка співставна зі стійкістю українських військових. Вони разом стали підставою для своєрідного голосу довіри до відновлення країни з боку західних партнерів та дали поштовх до широкого обговорення майбутнього великого плану відновлення України, - сказав під час свого виступу начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН.  - Так як було раніше, вже точно не буде. І ми з вами маємо вже зараз почати роз’яснювати, що векономіці на нас чекають значні зміни. Не нагнітати паніку, а навпаки – донести меседж, що економічна ситуація стане іншою, але разом зі складнощами будуть і нові можливості.  До цього треба готуватися і адаптуватися.

 

На порядку денному розглядались питання економічного стану Обухівського району, підготовка господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Обухівського району  до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, актуальні питання щодо здійснення обліку внутрішньо переміщених осіб в Обухівському районі та робота гуманітарного штабу на території Обухівського району.  

Голова Київської обласної державної (військової) адміністрації Олексій КУЛЕБА під час наради зробив кілька важливих акцентів щодо впровадження комплексної програми відбудови Київщини за підвищеними соціальними стандартами, а також наголосив на важливості питань внутрішньої політики, та  за результатами наради надав відповідні доручення.

       

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДІМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь