Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр ГОМОН зустрів на Обухівщині з робочим візитом нового заступника голови КОДА Віталія Власюка

Дата: 05.06.2022 22:18
Кількість переглядів: 388

Вихідними з робочим візитом завітав на територію Обухівського району заступник голови Київської обласної державної адміністраціі Віталій ВЛАСЮК.

Відтак разом з начальником Обухівської районної військової адміністраціі Олександром ГОМОНОМ, директором департаменту охорони здоров’я КОДА Оленою ЄФІМЕНКО, заступником начальника Обухівської РВА Іриною СТАРЕНЬКОЮ, Богуславським міським головою Віталієм ХОМЕНКОМ, головним лікарем та завідувачами відділень оглянули Богуславську ЦРЛ, перевірили стан всіх відділень лікарні, поспілкувались з медиками та оглянули палати.

У межах робочої поїздки також відвідали у Богуславі льодову арену «Льодограй», міський стадіон і два дитячих оздоровчих табори «Чайка» (Чайки) та «Зоряний»(Карапиші). Перебуваючи на території дитячих таборів, Віталій ВЛАСЮК оглянув прилеглу територію, спортивні майданчики, територію пляжу, їдальню, інші приміщення, і висловив свій захват від рівня закладів й зазначив, що такий заклад можна виставляти візитівкою оздоровчих таборів Киівщини. На окремі слова подяки й поваги заслуговує керівництво територіальних громад та дитячих оздоровчих закладів, які надали прихисток для тимчасово переміщених осіб і організували весь процес комфортного перебування тут. В таборі «Зоряний», що в Карапишах, делегацію гостинно зустріла ректор Білоцерківського національного аграрного університету, депутат Київської обласної ради VIIІ скликання Олена ШУСТ, яка є уродженкою Карипишів і займає активну життєву позицію, в тому числі й у питаннях допомоги вимушено переміщених осіб та дітей.

Наприкінці робочої зустрічі заступник голови Київської обласної державної адміністраціі Віталій ВЛАСЮК резюмував, що Обухівщина неймовірна і справила на нового заступника найприємніші враження. Тож, плідна співпраця попереду!

Пресслужба Обухівської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь