Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр ГОМОН скликав нараду щодо підготовки до опалювального сезону 2022-2023

Дата: 08.06.2022 22:06
Кількість переглядів: 509

Сьогодні, 8 червня 2022 року, під головуванням начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА за участі голови Обухівської райради Антона КАРМАНОВА відбулась районна нарада щодо підготовки до опалювального сезону 2022-2023.Фото без опису

- Як зазначив Президент України у вчорашньому вечірньому зверненні, ми повинні готуватись до наступної зими, тому що це буде найскладніша зима за всі роки незалежності України, - звернувся до присутніх Олександр ГОМОН. - До початку опалювального сезону залишилось 4 місяці і ми повинні докласти максимум зусиль, щоб забезпечити сталу роботу підприємств та нормальний рівень послуг з енерго- та теплопостачання для споживачів.

Для цього розпорядженням голови Обухівської районної військової утворено штаб підготовки до опалювального сезону 2022/2023 року.

Як наголосив під час свого виступу начальник управління соціально-економічного розвитку Обухівської районної військової адміністрації Віталій ГОРОБЕЦЬ, наразі є гостра необхідність оперативно швидко провести поточні і капітальні ремонти всього обладнання та устаткування для нормальної роботи під час опалювального сезону 2022/2023 року. За його словами, треба забезпечити резерви та накопичити необхідну кількість енергосировини відповідно до ваших потреб та створити додаткову необхідну кількість ремонтних і відновлювальних бригад для оперативного реагування, розглянути всі можливі варіанти для переходу на альтернативні види палива (щепа, соняшникова луза та інше).

Фото без опису

У зв’язку із майбутнім дефіцитом та нестабільністю постачання енергоресурсів, необхідно впроваджувати альтернативні джерела енергії:

1. БІОЕНЕРГЕТИКА – використання біомаси.

2. ВІТРОЕНЕРГЕТИКА – вітряки.

3. СОНЯЧНА ЕНЕРГЕТИКА – сонячні батареї.

4. ГІДРОЕНЕРГЕТИКА – міні гідроелектростанції.

Президент чітко підкреслив, що відповідальність за тарифи на тепло і гарячу воду несе на собі місцева влада. Повинна бути забезпечена незмінність тарифів порівняно з попереднім періодом.

Також під час наради було піднято питання внутрішньої політики. Як наголосила начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Обухівської районної військової адміністрації Лія КОРНІЄНКО, наразі серед актуальних питань є забезпечення усім необхідним внутрішьно-переміщених осіб, та зробила особливий акцент на тому, що зараз, під час воєнного стану, як ніколи, необхідно тримати руку на пульсі суспільно-політичної ситуації в районі.

Фото без опису

Під час наради начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА за плідну співпрацю, особистий вагомий внесок у справу здійснення державної охорони органів державної влади України і посадових осіб було нагороджено пам’ятним нагрудним знаком Управління державної охорони України «За сприяння державній охороні України».

Фото без опису

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь