Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В День захисту дітей Олександр ГОМОН привітав наймолодших жителів центру для евакуйованих

Дата: 01.06.2022 18:11
Кількість переглядів: 605

9 квітня з Луганщини на територію Обухівського району було евакуйовано  200 осіб, серед яких були й такі, що перебували в укриттях понад 40 днів, в тому числі й діти. Тут, в районному центрі на Обухівщині, реалізовано життєві потреби кожного евакуйованого, організовано трьохразове харчування та забезпечено соціальний захист. Фото без опису

День захисту дітей в Україні відзначається згідно з Указом Президента від 30 травня 1998 року. Цьогоріч він припадає на дію воєнного стану. І сьогоднішній день захисту дітей можна назвати святом крізь сльози, але координатори центру для евакуйованих постаралися створити гарний святковий настрій дітям, які вимушено покинули свій дім. Адаптуватися до умов війни складно, а от позитивно вплинути на морально-психологічний стан в наших силах!

Привітати дітей завітав до центру евакуйованих начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН. Дітлахи обступили очільника району й навипередки хизувалися щойно створеними малюнками з квітучою Україною і мирним небом над головою. І ми обов’язково переможемо!  

Найактивніших волонтерів Олександр ГОМОН відзначив подяками Обухівської районної військової адміністрації.

Фото без опису


ДОВІДКА:

За даними ювенальних прокурорів, більше ніж 689 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 1 червня 2022 року офіційне число дітей-жертв - 243, поранених - 446.

Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.


Також до районного центру для евакуйованих завітали з подарунками головний спеціаліст служби у справах дітей та сім'ї Обухівської РДА Олена Рохманюк,  начальник служби у справах дітей Козинської селищної ради Леся Кучерук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради Інна Радченко, начальник сектору ювенальної превенції Обухівського РУП ГУНП в Київській області майор поліції Шкурко Світлана, старший інспектор сектору ювенальної превенції капітан поліції Пушка Юлія. Сьогодні вони відвідали багатодітні родини та сім'ї осіб, які потрапили в складні життєві обставини та сім'ї тимчасових переселенців, що проживають у Козинській громаді в селах Підгірці, Дмитровичі та Безрадичі.

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ  АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь