Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 квітня - 36 роковини трагедії на Чорнобильскій АЕС

Дата: 26.04.2022 09:33
Кількість переглядів: 695

1986 рік. На 4-му енергоблоці Чорнобильської АЕС стався вибух, який повністю зруйнував реактор. Мирний атом за лічені секунди кардинально змінив перебіг людського буття, здолав кордони, перетворив частину квітучого українського Полісся на зону відчуження, що на довгі роки стала ізольованою від навколишнього світу.

За офіційними даними, внаслідок аварії постраждали близько 5 млн осіб, у тому числі понад 600 тис. дітей. Число загиблих точно називати ніхто не береться.

Фото без опису

??2022 рік. Лютий. Російські окупанти захопили ЧАЕС та готували на її території теракти. Окупанти знаходилися на території ЧАЕС п'ять тижнів. За цей час з'являлася інформація про локальні пожежі в Чорнобильській зоні, загасити які Україна не могла через окупантів. Крім того, станція залишалася без електрики, яка необхідна зокрема, для охолодження відпрацьованого палива. Наразі ЧАЕС знову під контролем України????????

????Хвилиною мовчання давайте згадаємо тих, хто не повернувся з ядерного фронту і вшануємо світлу пам'ять героїчного подвигу воїнів, які поклали своє життя під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь