Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Обухівщині триває агітаційна кампанія для вступу до лав резервістів

Дата: 21.02.2022 22:04
Кількість переглядів: 1275

На Обухівщині активно триває формування управління бригади територіальної оборони (ТрО) та батальйонів, тобто набір особового складу за контрактом, а також формування складу резервістів батальйонів – набір на службу в резерві.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні, 21 лютого, за ініціативи Обухівської районної державної адміністрації  одразу в трьох територіальних громадах (Українська, Миронівська, Кагарлицька) відбулись зустрічі представників Обухівського районного центру комплектування та соціальної підтримки, а також 135 батальйону територіальної оборони в колективах підприємств та організацій з бажаючими записатися до лав резервістів.

Записатися до бригади територіальної оборони можна, вступивши на військову службу за контрактом у резерві. Контракт укладається строком від 3-х років.

Службу у військовому резерві проходять громадяни України, які за своїми професійно-психологічними характеристиками і станом здоров’я придатні до такої служби.

Громадяни, які не проходили військову службу, також можуть проходити службу у військовому резерві. Резервістами вони стають одразу після укладання контракту на проходження служби у військовому резерві.

Укласти контракт про проходження служби у військовому резерві можуть громадяни України, віком від 18 до 57 років, незалежно від статі, за винятком осіб, які перебувають в оперативному резерві першої черги (приписані до бойових військових частин).

Важливо, що військовослужбовці та резервісти ТрО виконуватимуть завдання виключно у своєму краю, поза районами ведення бойових дій. Служба у військовому резерві – це можливість одночасно будувати цивільну та військову кар’єру. Резервісти – особи, які проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України і призначені для виконання завдань тероборони у мирний час та в особливий період.

Відтак, потрібно звернутися до районного центру комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації, де Вам підкажуть усі подальші кроки.

  • м.Обухів, вулиця Київська, 40, Обухівського району (колишній Обухівський районний військовий комісаріат).

Контактні телефони:

(04572) 5-13-45

(068) 548-53-70

Електронна адреса: obuhiv_rvk@i.ua.

Перший відділ:

  • м. Васильків, вул Декабристів 43а  ( 04571) 2-43-45, 2-43-46, 73-009 (фарлеп). Відповідальна особа: начальник ВОМР-ЗНВ майор Струк Олег Владимирович 097-211-57-28

 

Другий відділ:

  • м. Кагарлик, вул. 97 Стрілецької дивізії 5, тел. 0(4573) 5-13-45, фарлеп 45956.

Відповідальний за контракт в резерві: начальник відділення обліку мобілізаційної роботи, заступник начальника другого відділу, капітан Музира Руслан Сергійович.

 

З відділ:

  • м. Миронівка, вул. Гагаріна, 51. Тел: 04575-5-13-46, Фарлеп 45-964. Відповідальна особа: мол. с-нт Чекусов Олександр Валерійович.

 

4 відділ:

  • м. Богуслав, вул. Миколаївська 60. Черговий : +38 (04561) 5-13-45 , 45-968 (Фарлеп)

Відповідальна особа за контракти на службу у військовому резерві:

державний службовець ВОМР Коваль Леся Іванівна тел.+38 096 14 14 79

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь