Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови Обухівської РДА Ірина СТАРЕНЬКА провела ряд виїзних робочих зустрічей у Богуславі

Дата: 15.02.2022 21:34
Кількість переглядів: 959

Заступник голови Обухівської районної державної адміністрації  Ірина СТАРЕНЬКА провела робочу зустріч із представниками «Укравтодору» та підрядними організаціями  уповноваженими на утримання дороги, щодо стану ділянки автошляху Т 1022, що пролягає на території Обухівського району у місті Богуслав. За результатами проведеної зустрічі дійшли згоди, що у зв?язку з відсутністю коштів на обслуговування даної ділянки дороги, ПП «Реалбуд» буде утримувати її за власний кошт. Також дійшли домовленості, що представники Богуславської територіальної громади будуть проводити інспектування дороги, та у разі потреби, додатково здійснювати ремонт пошкоджених ділянок.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Крім того Ірина Старенька провела обстеження навчальних закладів щодо впровадження нових норм організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах відпочинку та оздоровлення в рамках нової реформи першої леді Олени Зеленської, які набули чинності з 1 вересня 2021 року.

 

 Завітала сьогодні Ірина Абрамівна з візитом і до відділення поліції 2 (м.Богуслав) Обухівського районного управління поліції з приводу питань, що ви вникають під час виконання їхніх службових обов?язків. 

 

Щодо питання вакцинації та щеплень бустерною дозою нанесла візит Ірина Старенька КНП Центр первинної медико-санітарної допомоги.

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь