Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови Обухівської РДА Олександра ГОМОНА з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 08:39
Кількість переглядів: 910

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!

 

Фото без опису

 

Сьогодні святковий і одночасно трагічний день. 33 роки тому відбулось виведення військ з Афганістану. Понад дев’ять років контингент Радянських військ перебував на території цієї країни.

Прийміть щирі слова вшанування ваших мужності, звитяги, вірності військовій присязі під час виконання інтернаціонального обов’язку в Республіці Афганістан, який і ознаменував цю дату  – 15 лютого, коли після майже 10-річної війни, після тяжких втрат  радянські солдати залишили  територію цієї країни.

В Афганістані загинули майже 4 тисячі українців. Чилі Іспанія Єгипет В’єтнам Ефіопія, Сирія, Ангола,  Мозамбік Куба – це не повний перелік «гарячих» точок планети, де за часів СРСР, брали участь наші військові.

Після здобуття Україною незалежності наші військові фахівці стали учасниками миротворчих місій під егідою ООН, НАТО та інших міжнародних організацій. За даними Міністерства оборони України, з 1992 року понад 44 тисячі військовослужбовців ЗСУ взяли участь у 27 міжнародних операціях та місіях у різних регіонах планети. І тому ця дата єднає людей доброї волі, які у планетарному масштабі розуміють давню істину: чужого горя не буває.

Бажаємо вам шановні звитяжці, міцного здоров’я оптимізму бадьорості і сили. Нехай у ваших родинах і оселях панують достаток, мир, злагода, взаєморозуміння. Нехай естафета честі військового передається з покоління в покоління.

 

Від усієї душі бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя!
Честь вам і слава!

З повагою і шаною, голова Обухівської районної державної адміністрації  Олександр ГОМОН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь