Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась оперативна нарада з питань функціонування пункту постійної дислокації батальйону Сил територіальної оборони Збройних Сил України на території Обухівського району Київської області.

Дата: 10.02.2022 13:31
Кількість переглядів: 683

Сьогодні, 10 лютого 2022 року, під головуванням голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА та голови Обухівської районної ради Антона КАРМАНОВА відбулось засідання оперативної наради з питань функціонування пункту постійної дислокації батальйону Сил територіальної оборони Збройних Сил України на території Обухівського району Київської області.

Фото без описуБуло розглянуто ряд питань, серед яких:

1. Про функціонування пункту постійної дислокації батальйону Сил територіальної оборони Збройних Сил України на території Обухівського району Київської області.

2. Про необхідність участі громад в співфінансуванні заходу районної програми «Територіальна оборона» на 2020-2022 роки, а саме: «Проведення поточного ремонту та обладнання місць розташування підрозділів територіальної оборони».

3. Про недопущення провокаційних та панічних проявів в населення на території громад Обухівського району Київської області, пов’язаних з потенційною загрозою повномасштабного вторгнення військ країни агресора.

4. Про необхідність проведення інформаційних кампаній щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій для населення Обухівського району Київської області. 

5. Про проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо територіальної оборони та національно-патріотичного виховання серед населення Обухівського району Київської області (шляхом розміщення рекламних повідомлень на біг-бордах, сіті-лайтах, в соціальних мережах та на офіційних інтернет-ресурсах тощо).

Фото без описуФото без описуФото без опису

За результатами наради було виокремлено першочергові завдання та вирішено напрацювати дієвий механізм співпраці батальйону територіальної оборони Обухівщини з територіальними громадами і райдержадміністрацією.

Слід зазначити, що питання територіальної оборони і національно-патріотичного виховання серед населення Обухівщини є першочерговим.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь