Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інспекторський склад Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провів робочу зустріч з працівниками Управління освіти Обухівської міської ради

Дата: 09.02.2022 15:29
Кількість переглядів: 741

З метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки та недопущення виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій   в закладах освіти Обухівського району, 09 лютого 2022 року інспекторський склад Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провів робочу зустріч з працівниками Управління освіти  Обухівської міської ради.

Фото без опису

Під час зустрічі рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу, наголосили про правила пожежної безпеки для дітей, вчителів, вихователів  в школах та садочках, правила пожежної безпеки в побуті, правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та правила поведінки на водоймах взимку. 

Працівниками відділів освіти та їх  структурними підрозділами на належному рівні  дотримуються заходи щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки на об’єктах. Проводяться регулярні заходи щодо порядку дій у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь