Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з ФОП Обухівського району щодо застосування РРО/ПРРО

Дата: 25.01.2022 12:54
Кількість переглядів: 347

Сьогодні  25 січня 2022 року в рамках інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змін у законодавстві, якими встановлено вимоги до застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку з 01.01.2022 року, відбулася зустріч начальника Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Світлани Бєляєвої з підприємцями, які здійснюють торгівельну діяльність в ТЦ «Магніт». Говорили, зокрема, про застосування касових апаратів з 1 січня 2022 року, порядок реєстрації та використання.

Фото без опису

 Очільниця ДПІ довела до присутніх порядок ведення обліку товарних запасів, який є обов’язковим для ФОП загальної системи оподаткування, ФОП-платників податків ІІІ групи, які є платниками ПДВ, а також для ФОП – платників єдиного податку, які здійснюють реалізацію лікарських засобів, виробів медичного призначення та реалізацію ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів, дорогоцінного каміння та напівдорогоцінного каміння.

Наприкінці заходу підприємцям торгового центру надано пам’ятки щодо реєстрації РРО/ПРРО та рекомендовано підписатися на офіційні сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм, а також слідкувати за новинами на сайті Головного управління ДПС у Київській області https://kyivobl.tax.gov.ua/. 

 

Обухівська ДПІ ГУ ДПС у Київській області

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь