Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ НА СЛУЖБУ ЗА КОНТРАКТОМ!

Дата: 12.01.2022 15:34
Кількість переглядів: 310

12 січня 2021 року в Обухівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості для шукачів роботи проведено міні-ярмарок вакансій  за участю  начальника відділу комплектування Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної  Прикордонної  служби України  Анатолія Заречного, старшого офіцера відділу комплектування ОКПП «Київ» Катерини Чешихіної та начальника 2-го відділення інспекторів прикордонної служби ВПС «Київ-пасажирський» м. Київ Олени Степаненко. 

Фото без опису

  Представники Прикордонної служби зазначили, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Ознайомили присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами,  пільгами  та соціальними  гарантіями  для військовослужбовців та членів їх сімей.

  ОКПП «Київ» ДПСУ запрошує на роботу інспекторів прикордонної служби, інспекторів відділу силової підтримки, водіїв, фельдшерів, кухарів.

  Присутні мали  змогу отримати вичерпні відповіді на всі поставлені  запитання: про умови та терміни контракту, розмір грошового забезпечення для осіб рядового та сержантського складу, можливості безкоштовного навчання в Національній академії Державної  Прикордонної  служби України ім. Б.Хмельницького та можливості кар’єрного росту,  соціальний  захист військовослужбовців.

   Більш детальну інформацію можна дізнатись за телефоном Обухівської МРФ КОЦЗ (04572)53672, 53673


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь