Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фахівці Обухівськоїміськрайонної філії КОЦЗ в рамках укладеної угоди про співпрацю з Козинською селищною радою провели виїзний прийом на базі створеного в Підгірцівському старостинському окрузі сервісного майданчика.

Дата: 24.12.2021 16:52
Кількість переглядів: 235

Сьогодні фахівці Обухівськоїміськрайонної філії КОЦЗ в рамках укладеної угоди про співпрацю з Козинською селищною радою провели виїзний прийом на базі створеного в Підгірцівському старостинському окрузі  сервісного майданчика.

Фото без опису

Консультації отримали і мешканці округу, і місцеві роботодавці. Перших цікавила інформація щодо можливості офіційного працевлаштування на вакансії підприємств  Обухівщини, умов та порядку реєстрації в службі зайнятості у випадку відсутності підходящої роботи, у тому числі за допомогою порталу «Дія» та сервісу «Електронна черга». Представники ПОУ  отримали інформацію щодо різнопланових послуг служби зайнятості роботодавцям та в черговий раз пересвідчилися у перевагах співпраці із службою зайнятості, яка є сполучною ланкою  між  тими, хто шукає роботу, і тими, хто її пропонує. 

#Обухівська_міськрайонна_філія#Київського_обласного_центру_зайнятостіі надалі продовжуватиме  активно співпрацювати з об’єднаними територіальними громадами, виїзні прийоми будуть проводитися згідно запланованого графіка. Тож запрошуємо всіх бажаючих отримати безкоштовні консультації наших фахівців та скористатися  послугами служби  зайнятості. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь