Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ПРОДОВЖУЄ СПІВПРАЦЮ З УКРАЇНСЬКОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ

Дата: 19.12.2021 19:00
Кількість переглядів: 273

        Сьогодні фахівці #Обухівської_міськрайонної_філії #Київського_обласного_центру_зайнятості  в рамках укладеної угоди про співпрацю провели виїзний прийом на базі створеного в Українській міській раді сервісного майданчика.

Фото без опису

        Безкоштовні консультації фахівців служби зайнятості отримали всі зацікавлені: і мешканці громади, які шукають роботу, і місцеві роботодавці, які шукають працівників. Перших цікавила інформація щодо можливості офіційного працевлаштування на вакансії підприємств Обухівського району та міста Києва. На сьогодні у базі даних Обухівської МРФ знаходиться  близько двохсот актуальних вакансій, які потребують укомплектування. Шукачів роботи також цікавила інформація щодо переліку послуг та можливостей електронних сервісів служби зайнятості,  умов та порядку реєстрації у випадку відсутності підходящої роботи, у тому числі за допомогою порталу «Дія» та сервісу «Електронна черга», необхідних для реєстрації документів, критеріїв призначення допомоги по безробіттю і т.д.   

       Місцеві  роботодавці також отримали вичерпну інформацію щодо різнопланових послуг  та переваг  співпраці  із  службою зайнятості,  яка є сполучною ланкою  між  тими, хто шукає роботу, і тими, хто її пропонує: це і допомога в підборі працівників методом рекрутингу,  і професійне навчання безробітних  під конкретні  робочі  місця,  і компенсація фактичних витрат роботодавцю за створення нових робочих місць у розмірі єдиного соціального внеску та багато ін.

       #Обухівська_міськрайонна_філія #Київського_обласного_центру_зайнятості і надалі продовжуватиме  активно співпрацювати з об’єднаними територіальними громадами, виїзні прийоми будуть проводитися щомісячно згідно запланованого графіка. Тож запрошуємо всіх бажаючих отримати безкоштовні консультації наших фахівців  та скористатися  послугами служби  зайнятості. 

 

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь