Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В день св.Миколая голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН разом з головою КОДА Василем Володіним завітав до обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Оберіг»

Дата: 19.12.2021 20:35
Кількість переглядів: 303

Привітати вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Оберіг» із днем Святого Миколая завітали голова КОДА Василь ВОЛОДІН, голова Обухівської райдержадміністрації Олександр ГОМОН, начальник управління культури КОДА Дмитро ГОНЧАРЕНКО, Богуславський міський голова Віталій ХОМЕНКО, депутати облради Олена ШУСТ та Сергій ЛЕВЧЕНКО.

Фото без опису

Центр розрахований на дітей віком від 3-х до 18-ти років. Саме там хлопчикам і дівчатам, які опинились у складних життєвих обставинах, надають комплексну підтримку – медичну, правову, педагогічну, психологічну та інші. 

Фото без опису

Дітки підготували насичену святкову програму для гостей та отримали подарунки від голови Київської облдержадміністрації Василя ВОЛОДІНА. 

 

«Сьогодні абсолютно кожна дитина чекає на свято. Саме тому, перебуваючи в Богуславі, я завітав сюди. Я вдячний всім працівникам центру за добре серце та важливу справу, якою вони займаються. Щиро бажаю, щоб доля посміхнулась кожному з діточок, щоб на їх шляху зустрічались тільки хороші люди та щоб збулись їх найзаповітніші мрії», - звернувся до присутніх голова КОДА Василь ВОЛОДІН.

 

Теплого та чудового свята всім!

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь