Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обухівщина відкрила виставку Дмитра Ачкасова

Дата: 12.12.2021 15:55
Кількість переглядів: 537

11 грудня за підтримки Обухівської районної державної адмінстрації в заміському комплексі Koncha-Zaspa Residence KNZS відбулось відкриття передноворічної виставки великого художника Дмитра Ачкасова.

Київський художник близько десяти років прожив у США, де захистив дисертацію в Болдерському університеті (штат Колорадо) та отримав ступінь магістра архітектури. Дмитро Ачкасов належить до тих художників романтичного спрямування, творчість яких пронизана ностальгією за втраченим часом. Звідси любов до ретроспективі у більшості сюжетів його картин, побудованих на магії та містиці Венеції, що підносить його мистецтво акварелі до найвищого діапазону. 

Звучання поезії води та архітектури. Твори художника експонувалися у США, Франції, Чехії, Греції, Італії, провів понад 20 персональних виставок у найпрестижніших та найвідоміших галереях США. Німі свідки духовної величі пам'ятники паркової Парижа, ренесансні фонтани Риму, архітектурні Венеціанські ансамблі та неоромантизм Манхеттена в Нью-Йорку… 

Про світовий масштаб імені художника також свідчить видання 150 тисяч авторських літографій у Лас-Вегасі, де представлені три його колекції: Венеціанська та Лондонська архітектурні серії та поетичний цикл «Коні».

Вважається, що Ачкасов є єдиним у світі художником, який володіє мистецтвом акварелі на безпрецедентних для цієї техніки за масштабом полотнах (до 2 м у довжину) із збереженням найвищої культури деталі. 

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь