Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Біля 100-річного вітряка встановили туристичну табличку

Дата: 13.12.2021 09:53
Кількість переглядів: 365

Відтепер у селі Пустовіти туристи почуватимуться зручніше. Біля унікального вітряка голандського типу, побудованого в 1902 році в місцевим мешканцем Кузьмою Дригою, з'явилася інформаційна табличка. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

?Особливістю конструкції млина є те, що обертається не весь корпус вітряка, а лише його верхівка за напрямком вітру, що давало можливість його безперебійної роботи. За запрошенням ініціаторки встановлення таблички директора Миронівського краєзнавчого музею Інни Савсюк підтримати туристичний настрій Миронівського краю завітав до унікального млина голова  Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН. 

Фото без опису

«Розвиток внутрішнього туризму і локально на території Обухівщини не стоїть на місці. Встановлення такої таблички – гарний приклад для інших громад. Ми звертали особливу увагу територіальних громад Обухівського району на вже існуючі інформаційні стенди у Богуславі. Це потреба часу і, в першу чергу, зручно для туристів, тому закликаємо підхопити хвилю встановлення таких табличок біля  найбільш привабливих для туристів місць району. Ми зі свого боку займаємося оцифровкою туристичних продуктів Обухівщини і незабаром кожна громада отримає великі інформаційні туристичні стенди з  QR-кодом, через який за допомогою свого мобільного пристрою турист може перейти на спеціальний сайт, де більше ніж на 20 мовах мовах можна ознайомитись з туристичними цікавинками кожної громади», - прокоментував на місці голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН. 

 

 

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь