Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обухівська РДА підписала меморандум про співпрацю та розвиток еногастрономічного туризму з ГС «Дороги вина та смаку Київщини»

Дата: 09.12.2021 17:53
Кількість переглядів: 1256

9 грудня 2021 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Обухівською районною державною адміністрацією та громадською спілкою «Дороги вина та смаку Київщини».

Фото без опису

 

Підписи під текстом Меморандуму поставили голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН та керівник ГС «Дороги вина та смаку Київщини» Сергій ЛИПКО. За підтримки управління туризму КОДА Київщина туристична об’єднує найкращих представників і учасників туристичної галузі.

Фото без описуФото без опису

 

Національна еногастрономічна туристична мережа «Дороги вина та смаку України» - це організація, яка є об’єднанням широкого кола зацікавлених сторін (представників туристичного, агро-виробничого та інших дотичних до туризму секторів, наукових та освітніх організацій, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, профільних громадських організацій, окремих експертів у сфері туризму, агровиробництва, харчових технологій, географії, маркетингу, регіонального розвитку, лідерів думок та інших зацікавлених сторін), спільна діяльність яких спрямована на розбудову ено- та гастрономічного туризму в Україні шляхом створення системи організованих гастрономічних маршрутів на локальному, регіональному та національному рівнях.

Головною метою спілки є здійснення та захист прав і свобод, задоволення суспільних, економічних, соціальних, культурних, екологічних та інших інтересів учасників, зокрема, в галузі адміністрування проєкту, створення та розбудови національної еногастрономічної туристичної мережі «Дороги вина та смаку України» на засадах кластеризації, сталого розвитку та Європейського Зеленого курсу.

Фото без опису

Зазначимо, що на сьогоднішній день Обухівська РДА є першою адміністрацією, яка юридично закріпила відносини з ГС «Дороги вина та смаку Київщини».  Вже цього дня підписанти завітали до представників зеленого туризму Обухівщини етносадиби родини Зінченків, яка першою буде нанесена на туристичну  мапу «Доріг вина та смаку України». А поки тут кипить підготовча робота до відкриття святкової Резиденції святого Миколая, яку офіційно відкриє голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН 17 грудня о  19:00. Слідкуйте за новинами на нашому офіційному сайті https://obuhivrda.gov.ua

Фото без опису

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь