Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН привітав Обухівське УВП «Українське товариство сліпих»

Дата: 02.12.2021 16:06
Кількість переглядів: 400

Щороку 3 грудня Україна, як і весь світ, відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. З цієї нагоди на запрошення колективу УВП «УТОС» голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН та голова Обухівської райради Антон Карманов завітали на підприємство. 

Фото без опису

«Цей день покликаний більш пильно звернути нашу увагу на тих, хто живе з нами поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги. Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті особи з фізичними обмеженнями доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, які й здоровій людині не завжди під силу. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя - це щоденна боротьба. Дякуємо всім, хто опікується інвалідами, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. Від щирого серця бажаю людям з особливими потребами міцного здоров’я, добра, благополуччя, сили духу, витримки, віри у завтрашній день, миру, наснаги до життя. Хай негаразди обходять ваші родини, а життєвий шлях буде завжди благословенним!», - звернувся до присутніх в актовій залі Олександр ГОМОН. 

Фото без описуФото без опису

Колектив УВП «УТОС» підготував концертну програму, найкращих працівників голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН відзначив подяками.

Фото без опису

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь