Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН особисто контролює реалізацію національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю" на території Обухівського району

Дата: 29.11.2021 22:44
Кількість переглядів: 328

У межах реалізації проєкту "Ноутбук кожному вчителю" Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації розпочались перші поставки комп’ютерної техніки у школи. Усі ноутбуки сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету. Середня вартість одного ноутбука за субвенцією в цих областях – 17 800 грн.Фото без опису

Завдяки державній субвенції цьогоріч мають закупити 60 тис. ноутбуків і забезпечити технікою вчителів у 24 областях та м. Києві. З держбюджету на це виділено 980 млн гривень.

У регіонах цей процес допомагають координувати керівники обласних департаментів освіти і науки, а також заступники голів ОДА з гуманітарної політики та з цифрової трансформації (CDTO). 

Фото без опису

Як реалізується національний проєкт "Ноутбук кожному вчителю" в громадах Обухівського району,  голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН моніторить особисто. Так, в рамках робочих виїздів, голова вже відвідав навчальні заклади Кагарлицької, Миронівської, Богуславської та Української територіальних громад. Доєднався до візитів по Обухівщині й депутат Київської обласної ради Сергій Левченко. Освітяни не стримують позитивних емоцій від отриманих подарунків, та діляться насущними проблемами в  процесі спілкування. 

Фото без опису

Нагадаємо, для унеможливлення корупції та створення  максимально прозорого процесу закупівель, команди Мінцифри, МОН та ДКІБ СБУ розробили дашборд, де кожен може контролювати, як ОДА використовують кошти та за яку ціну купують техніку. Дашборд доступний за посиланням.

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь