Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН привітав колективи з нагоди Дня працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 723

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Фото без опису

Відзначення в нашій державі Дня працівників соціальної сфери є свідченням визнання високої ролі служб соціального захисту, які найближче стоять до життєвих потреб та інтересів більшості громадян. То ж напередодні свята голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН та його заступник Ірина Старенька завітали з привітаннями до Обухівського управління ВД ФСС України в Київській області та Обухівського міськрайонного управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації. 

Фото без опису

«Вам випало непросте завдання - бути провідниками соціальної політики  в період  суспільних перетворень, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю  працею Ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві, - звернувся до колективу голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН. -  Не мaю сумнiву, шaновнi прaцiвники соцiaльної сфери, що влaстивий Вaм морaльний тa професiйний потенцiaл i нaдaлi слугувaтиме iнтересaм нaшої укрaїнської громaди».

Фото без опису

«Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Ми дякуємо вам за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Тож нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини», - привітала колектив заступник голови Обухівської РДА Ірина Старенька. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Бажаємо міцного здоров’я та щастя, достатку невичерпної енергії та мирного неба над головою!

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь