Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр ГОМОН взяв участь у засіданні міжвідомчої робочої групи для проведення спільних заходів з метою виявлення та усунення рекламних засобів, розміщених з порушеннями законодавства

Дата: 05.11.2021 12:07
Кількість переглядів: 507

05 листопада 2021 року під головуванням першого заступника голови Київської обласної державної адміністрації Дмитра НАЗАРЕНКА в режимі селекторної онлайн-наради відбулося засідання міжвідомчої робочої групи для проведення спільних заходів з метою виявлення та усунення рекламних засобів, розміщених з порушеннями законодавства поза межами населених пунктів Київської області. 

Фото без опису

У порядку денному були розглянуті питання:

1. Про результати проведення обстеження рекламних засобів, розташованих в смузі відведення автомобільних доріг за напрямками

М-03 Київ-Харків-Довжанський, М-06 Київ-Чоп, М-05 Київ-Одеса,

М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі.

2. Обговорення проблемних питань пов’язаних з розміщенням рекламних засобів поза межами населених пунктів Київської області з порушеннями вимог законодавства та визначення шляхів їх усунення.

Нагадаємо, що саме за ініціативи голови Обухівської РДА Олександра ГОМОНА перша селекторна нарада з даного питання відбулась 29 вересня 2021 року. Станом на сьогодні підключено всі відповідні служби, проводиться спільна робота КОДА, РДА та органів місцевого самоврядування. Основні шляхи відпрацьовано, прийнято рішення продовжити роботу в інших напрямках автодоріг Обухівського району та Київщини загалом.

 

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь